Nyheter

Tangshan Sunrise Nytt produktdesign Baderomsmøbler Elegant kunst, lyser opp baderomsestetikk


Innleggstid: 21. februar 2022

Designkonseptet er å følge den konsekvente minimalistiske designstilen, lyse og transparente rom, med streamer-linjer, for å formidle en stille og komfortabel baderomsatmosfære.Kraften til enkelhet er direkte til folks hjerter, og er vitne til den ekstraordinære sjarmen til minimalistisk bad og beundring og kjærlighet til urbane mennesker for minimalistisk bad.

Selv om badet er et privat sted i hjemmet, kan det også bygges inn i et estetisk rom av elegant kunst, forbedre sanseopplevelsen og fremheve unik smak.

AZBB-l

Når den innovative designinspirasjonen er integrert med funksjonene til pionerhåndverk, vil det gi en unik sanseopplevelse.

Designeren kombinerer minimalistisk kunst med håndverk for å bygge en dialog med lys.Hver side av baderomsmøblene er lette, luksuriøse og utsøkte.Med firkantet og kraftig kunstnerisk design og rolig og korrekt estetisk holdning viser den den sanne fargen til en gentleman og gir en ekstraordinær baderomsopplevelse.

MILBS_L1

I boliginnredning bestemmer stilvalget den direkte romfølelsen.Som det første store baderomsmøblet er det lett å vikle mellom innredningsstil og økonomi og praktisk.SUNRISE baderomsserier, en rekke størrelser, som tar hensyn til utseendet og ytelsen til nye produkter, vil leve opp til forventningene.

cc

SUNRISE sanitærutstyr for baderomsserier tar i bruk simulert heltrefinish, med jevn og delikat håndfølelse, som om den berørte linjene til naturlige trær, vakkert og fasjonabelt utseende, noe som gir folk en stille og vakker visuell nytelse som duskregn og gurglende bekker.

I de siste årene, på grunn av den endeløse fremveksten av rom med forskjellige hustyper og dekorasjonsstiler, forfølger publikum personalisering og unikhet i konstruksjonen av hjemmerom, så de lanserer produkter spesielt designet for disse menneskene.tilpassede møbler gir mer hjemmeinnredning til forbrukerne for muligheten for eksklusive løsninger, miljøvennlige og holdbare materialer brukes, og den tilpassede størrelsen nøyaktig til 1 cm brukes til å bryte hustypebegrensningene.Du kan også velge dine favorittmaterialer og -farger i henhold til dine egne behov, løse ulike utfordringer du møter i dekorasjon og skissere det ideelle ubegrensede badet ditt i hjertet!

nyheter

SUNRISE keramiske sanitetsartikler har et høyt rykte for sin fasjonable design og høykvalitets, og tror alltid på konseptet energisparing og miljøvern, gir høykvalitets baderomsliv for familier i inn- og utland.

Online Inuiry