Nyheter

Historien om toalettet


Innleggstid: 23-jan-2024

CT8802H toalett (3)

 

Toaletter kommer i en rekke stiler og design, hver med unike egenskaper og funksjoner.Her er noen vanlige toaletttyper og stiler:

Gravity-matede toaletter:

Den vanligste typen bruker gravitasjon for å skylle vann fra tanken inn i bollen.De er svært pålitelige, har færre vedlikeholdsproblemer og er generelt mer stillegående.
Trykkassistert toalett:

De bruker trykkluft for å tvinge vann inn i bollen, og skaper en kraftigere spyling.De finnes ofte i kommersielle omgivelser og bidrar til å forhindre tilstopping, men er mer støyende.
Toalett med skylling:

To spylealternativer er tilgjengelige: full spyling for fast avfall og redusert spyling for flytende avfall.Denne designen er mer vanneffektiv.
Vegghengt toalett:

Montert på veggen er vanntanken skjult innenfor veggen.De sparer plass og gjør gulvrengjøring enklere, men krever tykkere vegger å installere.
Toalett i ett stykke:

Som nevnt tidligere, kombinerer disse toalettene tanken og bollen til en enhet, og tilbyr et stilig design.
Todelt toalett:

Med separate tanker og boller er dette den tradisjonelle og vanligste stilen som finnes i hjemmene.
Hjørnetoalett:

Designet for å installeres i hjørnet av badet, og sparer plass på små bad.
Spylende toalett:

Designet for situasjoner der toalettet må installeres under hovedavløpsledningen.De bruker maceratorer og pumper for å flytte avfallet til kloakk.
Komposteringstoaletter:

Miljøvennlige toaletter som komposterer menneskelig avfall.De brukes ofte i områder uten vann- eller avløpsforbindelser.
Mobilt toalett:

Lette bærbare toaletter brukes ofte på byggeplasser, festivaler og camping.
Bidet toalett:

Kombinerer funksjonaliteten til et toalett og bidet, og gir vannrengjøring som et alternativ til toalettpapir.
Høyeffektiv toalett (HET):

Bruker betydelig mindre vann per spyling enn et standard toalett.
Smart toalett:

Høyteknologiske toaletter kommer med funksjoner som automatiske lokk, selvrensende funksjoner, nattlys og til og med helseovervåkingsfunksjoner.
Hver type toalett dekker ulike behov og preferanser, fra grunnleggende funksjonalitet til avanserte funksjoner for komfort og miljøbevissthet.Valget av toalett avhenger ofte av de spesifikke kravene til badet, personlige preferanser og budsjett.

Online Inuiry